Sügisene lehemuster

Mu tibu ei ole suur kõndimise fänn – see on liiga igav. Teda on võimalik liikuma saada, kuid see lõppeb alati mingi lisategevusega või ta hakkab midagi maast korjama. Nii et seekord oli tema motivatsiooniprogrammiks lehtede korjamine. On sügis ja lehed hakkavad värvi vahetama ning puudelt langema. Meil õnnestus koguda kena komplekt.

Ausalt öeldes, mainitud programm oli ka mulle põnev. Mu sõbranna saatis mulle hiljuti foto ilusast maalist, mille ta koos tütrega tegi. Nad tegid paberile palju lehejälgi ja tulemus nägi välja nagu kaasaegne kangakujundus. Olen seda ka varem proovinud, kuid eelmisel aastal ei olnud mu tibul piisavalt püsivust – seega ootasin huviga, et saaks uuesti proovida.

Olen viimasel ajal ostnud maale, kus saab numbrite järgi värvida, ja neil on alati rohkem värvi, kui piltide jaoks tegelikult vaja on. Tänu sellele oli meil katsetamiseks üsna suur valik pisikesi akrüülvärvipotte. Oma plastiliinikomplektiga sai ta ka rulli, mis oli ideaalne värvitud lehtede silumiseks, kui need paberile panime. Selle lihtsa varustusega lasime lihtsalt oma kujutlusvõimel lennata ja värvisime kõik lehed ükshaaval üle. Lõppkokkuvõttes kasutasime lehtede mõlemat poolt, et mustri erinevust võrrelda.

Värvilised sügislehed

Kuna meil on tulemas väikese sõbra sünnipäev, tekkis tibul idee muuta maal õnnitluskaardiks. Akrüülvärv kuivab üsna hästi ja mulle hakkas see mõte meeldima. Ta tahtis märjale maalile lisada sädelevat pulbrit (ma kahtlustan, et ta mäletab meie jõuluprojekti eelmisest aastast), kuid minu arvates on pilt ideaalne sellisena, nagu ta on. Samas, ma olen tahtnud teha rohkem shaker-kaarte, nii et mul õnnestus siiski tema soov täita ja natuke põnevust lisada. Lubage mul esitada – meie sügisene sünnipäevakaart!

Lehemustriga sünnipäevakaart

Kes oskab arvata, mis pakend on taaskasutatud shaker-elemendi jaoks?

Shaker-element

Leave a comment