Vesivärvidest maagiline mets

Televiisorist võib teinekord täiesti kasulikku infot saada. Vaatasime ühel hommikul tibuga multifilme ja sinna sekka sattus ka Ninjakunstnik. See on üks meisterdamissaade, mille peale oleme varemgi sattunud, kuid enne tundusid mulle ta projektid natuke keerulised ja pole ühtegi ette võtnud. Seekord jäi see ka tibule silma ja õhtul küsiski ta pintsliga värvida.

Leidsin talle A3 joonistuspaberi ja kleepisin maalriteibiga kujundid peale. Siis sai ta rahulikult vesivärvide ja pintsliga kogu paberilehe üle võõbata. Lasime pildil üle öö kuivada ja järgneval hommikul pakkus pilt veel lisategevust – teip oli ju vaja maha võtta ja vaadata, mis sealt alt koorub. Kuna tibu on praegu suur kleepsuhuviline, oli tema jaoks teibiribade tõmbamine vist isegi põnevam kui värvimine. Suuremad ribad jäid paberi külge üsna kõvasti kinni ja nendega koos koorus ka natuke paberit, aga minu arust tegigi see pildi realistlikumaks – muidu oleksid puutüved liiga sirged ja sümmeetrilised.

Vesivärvidest maagiline mets
Teibi eemaldamine

Kui su laps ei oska või taha veel kujundeid joonistada ja sa ise ei ole enda kunstiandes samuti veendunud, proovige seda kiiret projekti – selle abil saavad kõik kunstnikuks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: